Jewel Theme » All Posts https://jeweltheme.com/support/forum/wordpress-themes/topclass/feed/ Tue, 20 Feb 2018 13:20:24 +0000 http://bbpress.org/?v=2.5.14-6684 en-US https://jeweltheme.com/support/topic/child-theme/#post-18496 <![CDATA[Child theme]]> https://jeweltheme.com/support/topic/child-theme/#post-18496 Fri, 09 Feb 2018 15:16:18 +0000 brivek Hi,

I wanted to create a child-theme for the Topclass theme. Unfortunately, after its creation and inclusion, a white page pops up and everything, including the back end, is falling apart – white screen. What could be the reason? WP 4.9.4. The css style file of a child theme:
/ *
Theme Name: xyz
Template: topclass
* /
+ import

]]>
https://jeweltheme.com/support/topic/menu-anchor-tags-not-working-with-chrome-working-fine-with-safari/#post-17866 <![CDATA[Reply To: Menu anchor tags not working with Chrome (working fine with Safari)]]> https://jeweltheme.com/support/topic/menu-anchor-tags-not-working-with-chrome-working-fine-with-safari/#post-17866 Tue, 21 Nov 2017 18:18:09 +0000 albertpi Thanks so much! Awesome support.

]]>
https://jeweltheme.com/support/topic/menu-anchor-tags-not-working-with-chrome-working-fine-with-safari/#post-17865 <![CDATA[Reply To: Menu anchor tags not working with Chrome (working fine with Safari)]]> https://jeweltheme.com/support/topic/menu-anchor-tags-not-working-with-chrome-working-fine-with-safari/#post-17865 Tue, 21 Nov 2017 17:06:44 +0000 Labluzzaman Hi Albertpi,
Solved the menu issue take a look there.
Thanks.

]]>
https://jeweltheme.com/support/topic/menu-anchor-tags-not-working-with-chrome-working-fine-with-safari/#post-17612 <![CDATA[Reply To: Menu anchor tags not working with Chrome (working fine with Safari)]]> https://jeweltheme.com/support/topic/menu-anchor-tags-not-working-with-chrome-working-fine-with-safari/#post-17612 Fri, 17 Nov 2017 17:01:20 +0000 albertpi https://jeweltheme.com/support/topic/menu-anchor-tags-not-working-with-chrome-working-fine-with-safari/#post-17522 <![CDATA[Reply To: Menu anchor tags not working with Chrome (working fine with Safari)]]> https://jeweltheme.com/support/topic/menu-anchor-tags-not-working-with-chrome-working-fine-with-safari/#post-17522 Thu, 02 Nov 2017 17:46:19 +0000 Labluzzaman Hello,
Please send us your access details (ftp and dashboard) in private. We will fix that for you. Or you can follow this link below and change the One PageNav Jquery plugin in plugins.js file with the updated one.
Link
Thanks.

]]>
https://jeweltheme.com/support/topic/menu-anchor-tags-not-working-with-chrome-working-fine-with-safari/#post-17521 <![CDATA[Reply To: Menu anchor tags not working with Chrome (working fine with Safari)]]> https://jeweltheme.com/support/topic/menu-anchor-tags-not-working-with-chrome-working-fine-with-safari/#post-17521 Thu, 02 Nov 2017 12:50:11 +0000 albertpi How can I provide you the Purchase code from Envato?

http://nifled.com The main menu does not work with Chrome for mac (Version 62.0.3202.75 (Official Build) (64-bit)). (It doesn’t jump to the any part of the page). It does work with Safari.

]]>
https://jeweltheme.com/support/topic/menu-anchor-tags-not-working-with-chrome-working-fine-with-safari/#post-17500 <![CDATA[Reply To: Menu anchor tags not working with Chrome (working fine with Safari)]]> https://jeweltheme.com/support/topic/menu-anchor-tags-not-working-with-chrome-working-fine-with-safari/#post-17500 Mon, 30 Oct 2017 19:23:32 +0000 Liton Arefin Hello,
We need to verify Purchase Code.
Please send screenshot exactly which part isn’t working. Everything seems fine on our End.
Also mention your OS, Device, Browser Version.
Thanks

]]>
https://jeweltheme.com/support/topic/menu-anchor-tags-not-working-with-chrome-working-fine-with-safari/#post-17499 <![CDATA[Menu anchor tags not working with Chrome (working fine with Safari)]]> https://jeweltheme.com/support/topic/menu-anchor-tags-not-working-with-chrome-working-fine-with-safari/#post-17499 Mon, 30 Oct 2017 19:14:51 +0000 albertpi Hi there. A client of mine acquired this theme and the anchor tags of the main navigation menu are not working in Chrome (working fine with Safari). Not even in your demo page at theme-forest. Is there anything I can do to fix that?

Many thanks in advance.

]]>
https://jeweltheme.com/support/topic/issues-with-seting-up/#post-17211 <![CDATA[Reply To: issues with seting up]]> https://jeweltheme.com/support/topic/issues-with-seting-up/#post-17211 Fri, 15 Sep 2017 10:09:48 +0000 Liton Arefin Hello arthurschymanowski,
I cann’t see anything because you’ve Installed Coming Soon page.
Please send your WP Access and also mention the points you want to resolve. I will take a look.
Thanks

]]>
https://jeweltheme.com/support/topic/issues-with-seting-up/#post-17210 <![CDATA[Reply To: issues with seting up]]> https://jeweltheme.com/support/topic/issues-with-seting-up/#post-17210 Fri, 15 Sep 2017 09:45:44 +0000 arthurschymanowski