Forum WordPress Themes ELEVATION Cannot get site or pages to load

Tagged: 

This topic contains 7 replies, has 2 voices, and was last updated by  avodahdesigns 3 months, 2 weeks ago.

  • Author
    Posts
  • #16339

    avodahdesigns
    Customer
    Posts: 11

    I have installed and activated theme.
    Installed and activated all plugins.
    Imported Demo 1.
    Verify pages were created.
    Went to Home page editor and added a slider.
    All I get is the constant orange loading symbol. It goes on forever.
    This is the same for previewing eachof the pages.
    Nothing ever loads.
    Please help

  • #16342

    Liton Arefin
    Support
    Posts: 839

    Hello avodahdesigns,
    Please send your WP Access in Private Message.
    Thanks

    • #16343

      avodahdesigns
      Customer
      Posts: 11
      This reply has been marked as private.
  • #16345

    Liton Arefin
    Support
    Posts: 839

    Hello avodahdesigns,
    I was working on your website. Did a mistake of comma(,) Please send your FTP access. I need to fix this asap.
    Thanks

  • #16354

    avodahdesigns
    Customer
    Posts: 11
    This reply has been marked as private.
  • #16355

    Liton Arefin
    Support
    Posts: 839

    Thanks for the FTP Access. I’ve fixed your website.
    Please don’t update Candor Framework. I don’t know why the update notice is calling another Plugin named “Ebor Framework”, which is different Plugin not related with Candor Framework.
    Please let me know if everything is okay.
    Thanks

  • #16375

    avodahdesigns
    Customer
    Posts: 11

    Everything is fine now. Thanks.

  • #16376

    avodahdesigns
    Customer
    Posts: 11

    Is there a way to remove the white bar that contains the logo and menu a +top the page? (and still have a menu, maybe just relocated beneath the header image?)

You must be logged in to reply to this topic.