Forum HTML Templates ELEVATION favicon, fonts, visual bakery columns

This topic contains 15 replies, has 2 voices, and was last updated by  Liton Arefin 1 year ago.

  • Author
    Posts
  • #13999

    craig6586
    Customer
    Posts: 12

    I’m having a few issues.
    – Can’t find where to upload the favicon
    – When I change the main paragraphs fonts in elevation settings it doesn’t appear to update across the site
    – where can I change the size of the font in the sectional title section?
    – It seems there is an issue with Visual Composer. It isn’t saving the settings (not always) and when I try change the background color of the columns, that feature seems to be “hidden” from me. I have attached a screen shot of what I mean. Not to sure if this is an issue with your theme or visual composer?

    Could you let me know re: the above?

    Thanks
    Craig

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
  • #14003

    Liton Arefin
    Support
    Posts: 960

    Hello craig6586,
    WordPress restricts us to Upload Favicon Icons. The easy process is to upload your Favicon on your Theme Folder. WordPress will automatically detect it.
    You can Change Paragraphs Fonts from “Elevation Settings>Fonts Section”.
    I don’t know what’s the problem on your end. If you give your Admin access in Private Message then I will help you.
    Thanks

  • #14010

    craig6586
    Customer
    Posts: 12

    It seems like visual composer also isn’t working 100% when I use it in other theme’s, so not your worry there.

    The fonts don’t seem to universally update. I have changed them to Times in the “Elevation Settings>Fonts Section” but they don’t up date in the sectional title subtitle and they also don’t seem to update in service box title. Is there any fix for this?

    It’s strange that wordpress restricts favicon upload when other themes allow you to.

    Thanks for your help thus far

  • #14012

    Liton Arefin
    Support
    Posts: 960

    Hello craig6586,
    We don’t have to do anything about Favicon. Because ThemeForest made new rules for Favicon Icons.
    Don’t worry about this, Please send your Website Access and FTP in Private Message. I will make everything working for you.
    Thanks

  • #14276

    craig6586
    Customer
    Posts: 12

    hey Liton,

    Do you know if your theme conflicts with contact form 7?
    There is a huge space after all the contact 7 forms I place on my site.
    http://www.seabiscuitheritagefoundation.org/ at the bottom you can see the large space, also on this page:

    Events at the Ranch

    Tried different forms and all give me the same result. Have you had this issue before?

  • #14299

    Liton Arefin
    Support
    Posts: 960

    Hello craig6586,
    You’ve done very well on your website. Good Job (y). Please check the Documentation for Contact Form Codes. I’m giving it again.

    Go to “Contact” Menu and Place the Code. Everything will be fine.
    Hope it helps you.
    Thanks

  • #14337

    craig6586
    Customer
    Posts: 12

    thanks Liton. I have never had to use <div> before when using the contact form 7 plugin, seems to do the trick though.

  • #14350

    Liton Arefin
    Support
    Posts: 960

    Hello craig6586,
    Great to know this works. Actually if you wants like yours own ones then you’ve do some customizations because default style is very bad.
    If you like my support then don’t forget to give a 5 Star Rating with some comments. It will helps us a lot.
    Thanks

  • #14353

    craig6586
    Customer
    Posts: 12

    yeah, the default style is shitty.

    I am having trouble with the [elevation_blog pppage=”9″] i have selected to show 9 blog posts, but it seems to default to 3 posts.

    blog


    any ideas?

  • #14354

    craig6586
    Customer
    Posts: 12

    and the “view all” button on the blog page reverts to the homepage

  • #14355

    Liton Arefin
    Support
    Posts: 960

    Because you don’t have selected “Blog Posts Page” from Settings>Reading. Select your Blog Page View All will automatically go to Blog Page.
    Thanks

  • #14442

    craig6586
    Customer
    Posts: 12

    Hey Liton, sorry buddy, but a quick question – do you have anything in your theme that allows me to turn off the display of “post date” on the blog page?
    I have found a plugin to do this, but thought maybe I wasn’t seeing something in the theme.

    Thanks

  • #14443

    craig6586
    Customer
    Posts: 12

    One last question (site is nearly done 🙂
    For “team members” i can’t see where to select category when using the shortcode. I need to display different categories in different team members section.ie.

    Craig

  • #14444

    Liton Arefin
    Support
    Posts: 960

    Hello craig6586,
    Please check “Remove Meta Data” at the end of “Customization Section”.
    Thanks

  • #14446

    craig6586
    Customer
    Posts: 12

    Hi, I have tried to do that, but it seems like the date is still there

    blog

    Thanks

    • #14447

      Liton Arefin
      Support
      Posts: 960

      Okay, send your Website Access. I will remove this for you.
      Thanks

You must be logged in to reply to this topic.