Forum WordPress Themes MAMA issues in chrome – fixed after update to 1.6.0?

You currently own this topic would you like to Unclame it?

This topic contains 14 replies, has 1 voice, and was last updated by  Labluzzaman 2 years, 4 months ago.

  • Author
    Posts
  • #4417

    Miriam

    Hello there,

    I downloaded your update for the Theme v1.6.0
    But unfortunately there are still some bugs @chrome browser.
    After the update the same bugs are in the mozilla and internet browser too.

    Here some examples:
    The Header/big picture at the top not load correct.
    There is a second picture, which not should appear there. I can´t find it in the backend.

    The section “contact” is after update totally missing. There is only a blank page.

    The shadow effect in the pages is missing after the update.

    Can you take a look and please give me some feedback?
    And you fix that?

    Thank you,
    Greetings,
    Miriam

  • #4418

    Miriam
    This reply has been marked as private.
  • #4419

    Miriam

    Hi,

    after the update to the new theme version, some pages i have created before does´nt work:

    http://relaunch.nowcom.de/now-salesteam/
    Here the arrows for switching to next page section stack on the left?!
    And some of the content is missing. (for example if you look in the backend on that page in “Half Block Section Content” is an image insert > that´s not shown)

    Same here: http://relaunch.nowcom.de/now-coaching/
    But here is the whole content mising.

    Can you help me with that issues?
    Thank you,

    Greetings Miriam

  • #4420

    Miriam

    I saw some additonal problems after updating theme version:
    I can only test the site with an iphone 5s, and there is only the header enable…the other content is grey/not shown.

    Header on iphone is correct:

    other content on the index page is totally missing: (only grey background)

    the pages i created does´nt work on mobile, too.
    example: http://relaunch.nowcom.de/now-coaching/

    Please take a look at this 🙂
    Thanks.

    • #4421

      Labluzzaman
      Support
      Posts: 558

      Hello Mariam,
      Thanks for your suggestion. When we update our theme we mainly focused on scrolling problem that’s why unfortunately some fixing are missed by us. But don’t worry we are working on this hope we will give an update today with your problem and others.
      Thanks

  • #4422

    Miriam

    ok, thank you for your quick feedback 🙂

    then I stay patient an wait for another update.
    Greetings, Miriam

  • #4445

    Miriam

    Hi there,

    i have updated to 1.7.0 but the problems i announced at my topic thread do still exist 🙁

    Can you may take a look at this? (If it should be fixed in the update…)

    Thank you!
    Greetings Miriam

  • #4446

    Miriam

    ahh i actually see: the subpages like
    http://relaunch.nowcom.de/now-coaching/

    and
    http://relaunch.nowcom.de/now-salesteam/

    do work now (after updating) 🙂

    Thanks for that.

    –> only the header /image at the top of my index page is wrong (see screenshot in my first post), and the contact section is not visible.
    Can you please give me some feedback to that?

    Thank you very much.
    Greetings Miriam

    • #4447

      Labluzzaman
      Support
      Posts: 558

      Hi Mariam,
      You need to set the background image url as #home-section not in .home-section .cd-block. Please set it in your themes.css file line no 488. And about contact section it looks like you maybe remove some section, every section has it’s different class as page-(section-number), in your contact section has number 7 but previous section number is 4. That’s why this section is showing as blank.

      Hope you can understand this.

      Thanks

    • #4590

      Sean Smith

      I am having the same issues. Are you just updating and not testing.. The updates are making the issues worse and not solving this is costing me money

  • #4449

    Miriam

    Hi,

    in the theme.css I haven´t change something.
    The settings in line 488 are like this:

    I only change the background image of home section here:

    Can you please explain me, what I have to change in the theme.css?
    I do not understand at the moment.

    Many thanks!!

    With the contact section I will try to check that 🙂 give you feedback asap

    Greetings Miriam

  • #4450

    Miriam

    your help with the contact section was great 🙂
    Thanks, that works now!

    I only would need some help with the home background image…

    Many thanks,
    Greetings Miriam

  • #4451

    Labluzzaman
    Support
    Posts: 558

    Hello,
    Just change the .home-section { background: url(changeit)…; } or you can replace the image named home.jpg in images folder with which images you want to show in home section.

    Thanks.

  • #4453

    Miriam

    Hi,

    I could fix the home-image problem 🙂
    I simple delete my image in the Backend > MAMA Settings.

    And then I overwrite the home.jpg from your theme at the ftp.

    So i did´nt need to change something in the code 🙂 it now works and all my problems are solved.

    Can you please tell me in which file I can change the data-target ids for the menu on the index page?
    I have to change the ID for contact page there, too. Form 7 to ID 5.

    Thanks for the quick theme Update and solving the issues on chrome.
    Great support!

    Greetings Miriam

  • #4597

    Labluzzaman
    Support
    Posts: 558

    Hi Sean Smith,
    Due to google chrome update our previous theme is not working in chrome. We’ve update our theme some days ago and we mainly focused on home page scrolling, but there is some responsive and css issues with i-phone and i-pad. We are still working hard on this for our clients satisfaction. We will give an update on themeforest with those issues with in 24 hours. Until then please be patient and co-operate with us.
    Hope that you will understand this.

    Thanks.

You must be logged in to reply to this topic.