Forum HTML Templates Memorials Memorials theme – issues

This topic contains 10 replies, has 3 voices, and was last updated by  Jewel Theme 1 year, 2 months ago.

  • Author
    Posts
  • #11267

    studio-prop
    Customer
    Posts: 6

    Hi there,

    I’ve got a problem with my website when I use Internet Explorer (it is up to date). The logo I use in the header, is all over the place. Anyway to solve this? (I added a printscreen in the attachment)

    Also, I use the Services on the homepage and made them green. When I ‘though’ them with my mouse, it get blue. Is there any way to make that orange or just green? I can’t change anything in the setting (Like mouse over or anything).
    Also I would like to add a link to these Services on the homepage. Is this possible?

    Looking forward hearing from you!

    Kind regards, Annie (www.agroadviesgroep.nl)

  • #11268

    Jewel Theme
    Support
    Posts: 1002

    Hello studio-prop,
    Thanks for purchasing Memorials WordPress Theme. Your attachment isn’t showing here. Please re-attach again.
    Please send your FTP and WordPress Admin access. We will fix your problem.
    Thanks

  • #11269

    studio-prop
    Customer
    Posts: 6
    This reply has been marked as private.
  • #11274

    Jewel Theme
    Support
    Posts: 1002

    Hello studio-prop,
    Fixed your Service Icon color problem.
    Thanks

  • #11279

    studio-prop
    Customer
    Posts: 6

    Thanks for that, perfect!

    So any way I can link those icons to another page?

    And is there any way to solve the problem I have with Internet Explorer and the logo all over the place?

    Looking forward hearing from you!

    Kind regards,
    Annie

  • #11281

    Jewel Theme
    Support
    Posts: 1002

    Hello studio-prop,
    Yes, you can use those icons anywhere you want to use like other pages. I couldn’t see your problems in IE. Please allow me 4-5 days to see your problem. We’ve a wedding program of our CEO from today. We’re in vacation. Please knock again after 22 March. We will solve your problem. Don’t worry, please allow us this time.
    Thanks

  • #11421

    studio-prop
    Customer
    Posts: 6

    Hi there,

    I hope you had a great wedding.

    So can you see my problem in Internet Explorer? The logo goes all over the page. (see attachment)

    Also, how can I put a link in the icons on the homepage, so when my visitor click on the icon, it goes to another page. Is that possible? And can I make the icons orange or not?

    Kind regards,
    Annie

  • #11422

    Jewel Theme
    Support
    Posts: 1002

    Hello studio-prop,
    Please upload Screenshot elsewhere. Please allow me 24 hours to give your support.
    Thanks

  • #11425

    Labluzzaman
    Support
    Posts: 544

    Hello studio-prop,
    Solved your logo problem, take a look there and notify us about it.

    Thanks.

  • #11456

    studio-prop
    Customer
    Posts: 6

    Yeah that’s solved, thanks a lot!

    And is it possible to put a link at the icons on the homepage? And make them orange?

    Thanks!

  • #11466

    Jewel Theme
    Support
    Posts: 1002

    Hello studio-prop,
    Noted your issue, we will give another update regarding Icon Links from Homepage and Orange Color. Please be patience and allow us 2-3 days.
    Thanks

You must be logged in to reply to this topic.