Forum WordPress Themes TopClass Menu anchor tags not working with Chrome (working fine with Safari)

This topic contains 6 replies, has 3 voices, and was last updated by  albertpi 3 days, 13 hours ago.

  • Author
    Posts
  • #17499

    albertpi
    Customer
    Posts: 3

    Hi there. A client of mine acquired this theme and the anchor tags of the main navigation menu are not working in Chrome (working fine with Safari). Not even in your demo page at theme-forest. Is there anything I can do to fix that?

    Many thanks in advance.

  • #17500

    Liton Arefin
    Support
    Posts: 938

    Hello,
    We need to verify Purchase Code.
    Please send screenshot exactly which part isn’t working. Everything seems fine on our End.
    Also mention your OS, Device, Browser Version.
    Thanks

  • #17521

    albertpi
    Customer
    Posts: 3

    How can I provide you the Purchase code from Envato?

    http://nifled.com The main menu does not work with Chrome for mac (Version 62.0.3202.75 (Official Build) (64-bit)). (It doesn’t jump to the any part of the page). It does work with Safari.

  • #17522

    Labluzzaman
    Support
    Posts: 566

    Hello,
    Please send us your access details (ftp and dashboard) in private. We will fix that for you. Or you can follow this link below and change the One PageNav Jquery plugin in plugins.js file with the updated one.
    Link
    Thanks.

  • #17612

    albertpi
    Customer
    Posts: 3
    This reply has been marked as private.
  • #17865

    Labluzzaman
    Support
    Posts: 566

    Hi Albertpi,
    Solved the menu issue take a look there.
    Thanks.

  • #17866

    albertpi
    Customer
    Posts: 3

    Thanks so much! Awesome support.

You must be logged in to reply to this topic.

Black Friday Deals

$24138 worth 11 WordPress
Themes $49 Only

close-link