Forum HTML Templates MAMA Menu Links

This topic contains 8 replies, has 3 voices, and was last updated by  Labluzzaman 1 year, 10 months ago.

  • Author
    Posts
  • #4554

    tomfish
    Customer
    Posts: 6

    The menu doesn’t seem to link to the different sections on the index page. So if you are on ‘services.html’ and click the menu button then click ‘portfolio’, the content disappears. In the href tags I have changed it to ‘index.html’, but it still which loads the index page. How do I get it to load the correct section?

  • #4555

    Jewel Theme
    Support
    Posts: 1002

    Hello tomfish,
    We are fixing all those issues you’ve informed us. Will you please give us 24 hours to solve those issues ?
    We are working hard on updates of MAMA. Hopefully by tomorrow it will be live.
    Thanks

  • #4717

    tomfish
    Customer
    Posts: 6

    Hi,
    Is there any update on this, I really need to get on and get this site built?

  • #4868

    tomfish
    Customer
    Posts: 6

    Hi,
    Ok I didn’t get the e-mail but I’ll re-download the site. The problem is that I then have to re-build the site and it is now going to be the 3rd time. I have spent days working on the site and I’m back to the start again. I don’t have the time to keep messing about with this. I’ve still not had an answer on how to take out a section on the index page, I need to take out the team section. When I do it jumbles up the text and images below.

    I’ll download the files again and re-build the site again. If it doesn’t work this time then I will be wanting a refund and cost coved for the time spent on the site. You should make sure that the site works correctly before selling it. I can’t go and test the live preview as it just says page not found on your site?! On Themeforest where I purchased the site from the links don’t work and neither does the button on the first screen of the index page. Have the issues really been fixed?

  • #4877

    Labluzzaman
    Support
    Posts: 523

    Hello tomfish,
    We’ve the same pain as you because of due to google chrome update we’ve to rebuild our theme three times. When we are developing the theme we mainly focused on homepage scrolling, for that maybe we’ve leaving some fixings mistakenly. About your question if you need to remove a section from index page then just remove the entire section from there or you can set off it from css.

    You can send us your access details and link, we will fix this.

    Thanks.

  • #4880

    tomfish
    Customer
    Posts: 6

    Hi,
    These issues have not been fixed. I’ve just downloaded the site again and it doesn’t work.

    If you go to the portfolio page, portfolio.html, then click on the menu icon, then click services nothing happens. Also on the home page, index.html, first screen, the button which I think is a mouse icon, doesn’t work.

    Ok I’ll try turning off the section in the css. What file and do you know what line I need to look at as I have already tried both of these options?

    So if I finish off the site then if there are any display and feature issues that I can’t get to work, will you team resolve them for me if I provide ftp access?

  • #4881

    Labluzzaman
    Support
    Posts: 523

    Hello,
    We’ve already told you that give us the access and link in private we will fix it.

    Thanks.

  • #4925

    tomfish
    Customer
    Posts: 6

    Hi, ok great. I’ll finish editing the site at the weekend and then I’ll send over the details. Thanks.

  • #4927

    Labluzzaman
    Support
    Posts: 523

    You are welcome.

You must be logged in to reply to this topic.