Forum WordPress Themes VideoStories WP most like and Latest Post widget not working

This topic contains 9 replies, has 2 voices, and was last updated by  Liton Arefin 1 day, 10 hours ago.

  • Author
    Posts
  • #18024

    tomrevo
    Customer
    Posts: 5

    Or im not sủre how to make it work.

    1. The backend doest let me know to create “like”, the theme doest show like either.
    2. see the two attached, created when chatting with supporter, under call to action is empty when the page wiget is set.

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
  • #18026

    tomrevo
    Customer
    Posts: 5

    im adding another screenshot since the above one is not correct.

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
  • #18028

    tomrevo
    Customer
    Posts: 5

    next screen shot, why can’t in post atlest 3 same time.

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
  • #18030

    Liton Arefin
    Support
    Posts: 960

    Hello tomrevo,
    Thanks for contacting us. Please send your WP Admin Access and FTP access in Private Message.
    Thanks

  • #18031

    tomrevo
    Customer
    Posts: 5
    This reply has been marked as private.
  • #18045

    tomrevo
    Customer
    Posts: 5

    Any update guys?

  • #18046

    Liton Arefin
    Support
    Posts: 960

    Hello tomrevo,
    Sorry for being late. I was sick last few days.
    Please add me on Skype: Litonice13
    I will fix all problems live on Skype.
    Thanks

  • #18047

    tomrevo
    Customer
    Posts: 5
    This reply has been marked as private.
  • #18081

    Liton Arefin
    Support
    Posts: 960

    Hello tomrevo,
    I was working on your site. I’ve renamed wp-config.php file from “WP File Manager” plugin, now I cann’t access on your site. Please fix this and make “WP_Debug” true. Thus I can find the errors.
    Also it’ll be better to create FTP user for me. Or, you can send SSH access too.
    Thanks

  • #18108

    Liton Arefin
    Support
    Posts: 960

    Hello tomrevo,
    Thanks a lot for being patient. We’re updated our Theme regarding your issues. Please Install the Updated Version.
    Thanks

You must be logged in to reply to this topic.