Forum HTML Templates VideoStories send message button doesn't seem to work

This topic contains 7 replies, has 4 voices, and was last updated by  Labluzzaman 1 month, 1 week ago.

  • Author
    Posts
  • #18353

    voutchko
    Customer
    Posts: 1

    Validation function doesn’t seem to work when “send message” is clicked.

    Also, error (class=”contact-message”) and conformation (class=”error-message”) layers are not hidden (see attached screen capture).

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
  • #18355

    voutchko
    Customer
    Posts: 1

    Solved.

    Please ignore previous message.

  • #18356

    jemee
    Support
    Posts: 363

    Hi voutchko,

    Happy to know that you have solved this. Let us know if you face any problem.

    Thank you

  • #18937

    nitroquest
    Customer
    Posts: 3

    I’m having the same issue. What is preventing the form from being submitted?

  • #18939

    Labluzzaman
    Support
    Posts: 616

    Hi nitroquest,
    Please send us your demo url, email id and ftp details in private we will take a look there.
    Thanks.

  • #18946

    nitroquest
    Customer
    Posts: 3
    This reply has been marked as private.
  • #19137

    nitroquest
    Customer
    Posts: 3

    Any updates on what is happening?

  • #19169

    Labluzzaman
    Support
    Posts: 616

    Hi,
    When you click on submit button there will be two changes one is sending and if send is ok then it show send complete text in button but it not succeed then it will show Send not complete. You can change the texts in main.js file at bottom.
    Thanks.

You must be logged in to reply to this topic.