Forum HTML Templates Owlfolio Sub Menu (Main nav) won't show on MOBILE VIEW

Votes: 1(please login to vote)
This feature request has not yet been accepted (we are rather busy). Keep voting (or funding) and be sure to subscribe for updates!

No funding level has been set for this feature request yet.
You can still make a contribution below:
$

This topic contains 6 replies, has 3 voices, and was last updated by  kachumpa 4 months, 2 weeks ago.

  • Author
    Posts
  • #16834

    kachumpa
    Customer
    Posts: 3

    Hello,

    I’m using the left sidebar navigation of owlfolio on my website.
    One of the menu items has children.

    When viewing the website on mobile and tablet, clicking the menu item with submenu shows no response. The sub menu does not show. (It works properly on the computer)

    My website with the owlfolio theme is uploaded here: http://www.kachumpa.com
    The issue is with the ‘PORTFOLIO’ link.

    Please help.
    Thanks.

  • #16835

    Labluzzaman
    Support
    Posts: 566

    HI,
    Please send us your ftp or C-panel details in private (marked as private) we will solve that for you.
    Thanks.

  • #16836

    kachumpa
    Customer
    Posts: 3
    This reply has been marked as private.
  • #16837

    Liton Arefin
    Support
    Posts: 938
    This reply has been marked as private.
  • #16848

    kachumpa
    Customer
    Posts: 3
    This reply has been marked as private.
  • #16854

    Labluzzaman
    Support
    Posts: 566

    Hi,
    Replace this.default-header .menu-item-has-children>a in line no. 176 on main.js file hope it will work fine.
    Thanks.

  • #16867

    kachumpa
    Customer
    Posts: 3

    Hello,

    This fixed the problem!
    The navigation is working properly on phone view now.

    Thank you for the help. 😀

You must be logged in to reply to this topic.

Black Friday Deals

$24138 worth 11 WordPress
Themes $49 Only

close-link