Forum WordPress Plugins Kite Subscribe Button Out of Place and Respnosive Styles Broken

This topic contains 9 replies, has 3 voices, and was last updated by  Liton Arefin 5 months, 3 weeks ago.

  • Author
    Posts
  • #14422

    Adam
    Customer
    Posts: 4

    Good Morning,

    I’ve recently purchased this plugin for a client and installation on WP has been pretty straightforward. However, I’m running into a few problems. The first problem is with the subscribe link section. The input field is there however if you look at the attached screenshot the “mail” image is nested outside of box. I’ve tweaked a little of the CSS to get things where they are a little less noticeable. However, as much as I want to fiddle around and figure this out I don’t have too much time to mess with it today.

    The second issue is regarding the mobile styles. If you look at the attached screenshot you will notice that the “submit” button is all the way across the page in a mobile style. Also, the “first, last, e-mail, subject” are about half the page while the others are at full width.

    Any help in this matter would be appreciated. Contact me directly and I will set up an access for you if you need access.

    Also, I notice that “maintenance mode” allows the page to be rendered on the url. However, when I deselect “maintenance mode” it goes back to the twenty-sixteen-theme. Could you advise me after we get all of kinks worked out how I make this show up on the url “highergravitycrafthaus.com” without having to select the “maintenance mode”

    Thank you very much,
    Steven

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
  • #14425

    Labluzzaman
    Support
    Posts: 539

    Hi Adam,
    Thanks for purchasing this plugin. Please send us your dashboard and ftp/Cpanel access in private(marked as private) we will fix that ASAP.

    Thanks.

  • #14426

    Adam
    Customer
    Posts: 4
    This reply has been marked as private.
  • #14431

    Adam
    Customer
    Posts: 4

    Hello,

    I’m wondering if you can give me any insight as to when this will be addressed?

    Thanks,

  • #14436

    Liton Arefin
    Support
    Posts: 725

    Tried to figure out what’s your Website address and Login Address of WordPress Admin Panel. But I couldn’t find it. That’s why it’s delayed to response.
    Please send the Full Address of your Website Login URL.
    Everything will be fine asap.
    Thanks

  • #14445

    Liton Arefin
    Support
    Posts: 725

    Hello Adam,
    Couldn’t get any response from you. Anyway, I’ve fixed the Mail Icon Box Problem.
    From Menu “Kite Settings>General”, you’ll find the Checkbox Options for Turn on/off for Maintenance Mode.

    Mailchimp: Go to your Mailchimp Account and they will give you an URL with API Key. Reference Link will be found on “Subscribe” Section.
    Thanks

  • #14456

    Adam
    Customer
    Posts: 4
    This reply has been marked as private.
  • #14466

    Labluzzaman
    Support
    Posts: 539

    Hi Adam,
    Fixed your form responsive problem in mobile take a look there.

    Thanks.

  • #14482

    Adam
    Customer
    Posts: 4
    This reply has been marked as private.
  • #14488

    Liton Arefin
    Support
    Posts: 725
    This reply has been marked as private.

You must be logged in to reply to this topic.