Forum WordPress Themes ELEVATION Volunteers, Partners & Footer image and parallax not displaying

This topic contains 29 replies, has 4 voices, and was last updated by  Liton Arefin 4 months, 1 week ago.

  • Author
    Posts
  • #14549

    devin.cuevas
    Customer
    Posts: 32

    Hello Support,

    I’ve been trying to figure out how to correct the issue with a few sections of the homepage. The volunteers, partners and footer sections either don’t display the images, the backgrounds of the sections or the content. Can you please help?

    Also, the main menu does not come over the revolution slide images like the demo shows. Can you please help?

    http://www.myprosperus.org:112

  • #14550

    devin.cuevas
    Customer
    Posts: 32
    This reply has been marked as private.
  • #14557

    jemee
    Support
    Posts: 308

    Hi devin.cuevas,

    Thank you for contacting us. We will check your problem and inform you when we will fix it.

  • #14561

    devin.cuevas
    Customer
    Posts: 32

    Thank you Jemee!
    Just noticed that the “Back To Top” button is not functioning.

  • #14576

    Liton Arefin
    Support
    Posts: 704

    Hello devin,
    While giving your support I did a mistakes on closing bracket. Please send your FTP access asap. I need to fix this asap.
    Always, we asked to our clients to give their FTP access, because working on live website sometimes mistake happens. I’m extremely sorry for this. Please send your FTP Access, I will solve your problems asap.
    Thanks

  • #14604

    devin.cuevas
    Customer
    Posts: 32

    Hello Liton,

    I don’t have FTP setup up. However, I will get it setup and send you credentials shortly. Thanks.

  • #14605

    Liton Arefin
    Support
    Posts: 704

    Please do it, or you can send CPanel/Hosting access in Private Message. I need to fix the problem asap.
    Thanks

  • #14606

    devin.cuevas
    Customer
    Posts: 32

    I am working on it now. Should be done very soon then I will send it as private reply.

  • #14607

    devin.cuevas
    Customer
    Posts: 32
    This reply has been marked as private.
  • #14608

    devin.cuevas
    Customer
    Posts: 32

    Did you receive the credentials?

  • #14609

    Labluzzaman
    Support
    Posts: 526

    Hello devin,
    We are working on it some of our plugins are not working with the new WordPress update. We are trying to get rid of it. When finished we will notify you.
    Thanks.

  • #14610

    Liton Arefin
    Support
    Posts: 704

    Yes, I got FTP access. FTP is correct but did you given the correct directory access. I’ve changed but there’s no effect on your website. Please check it.
    Thanks

  • #14611

    devin.cuevas
    Customer
    Posts: 32

    Okay, please try again. I have adjusted permissions.

  • #14612

    Liton Arefin
    Support
    Posts: 704

    Thanks for the Permission. It’s perfect now. I’m working on the fixings. Will come back to you asap.
    Thanks

  • #14615

    devin.cuevas
    Customer
    Posts: 32

    Thanks you for the help but now I am very late on my project and I’ve had a lot of issues with the installation of this theme. What do I need to do to get this working? Do I need to revert back to the previous WordPress version? If not I will ask for a refund.

  • #14616

    Liton Arefin
    Support
    Posts: 704

    Hello devin,
    From last 2 days I was waiting for FTP Access. Yes, Few things aren’t working on latest WordPress Versions. If you revert previous Version then everything will work perfectly.
    We’re trying to make the solutions for it.
    Thanks

  • #14618

    devin.cuevas
    Customer
    Posts: 32

    Thanks Liton,

    You guys have been great it is just that I am running late of the scope of my project timeline. I really don’t mind starting from scratch. Do you have a theme .zip file that you think I should use? I feel like the one that I downloaded from themeforest doesn’t work well.

    Unless I install WordPress from scratch and you can install the theme? What do you think?

  • #14619

    Liton Arefin
    Support
    Posts: 704

    I’m Uploading the Theme and giving you Download Link. Please wait for few moments.
    Thanks

  • #14620

    devin.cuevas
    Customer
    Posts: 32

    Or do I just downgrade WordPress and not touch anything else?

  • #14621

    devin.cuevas
    Customer
    Posts: 32

    Thank you I will wait!

  • #14624

    Liton Arefin
    Support
    Posts: 704
    This reply has been marked as private.
  • #14625

    devin.cuevas
    Customer
    Posts: 32

    4.6.1 is okay?

  • #14626

    devin.cuevas
    Customer
    Posts: 32

    Okay, new wordpress install is up with 4.6.1 and install your zip. Looks like the install was better than before, can you take a look. Some images do not load. I will fix the issue with the font not loading. Thank you.

  • #14641

    devin.cuevas
    Customer
    Posts: 32

    Okay I fixed the Fonts. But the alignment is off for the following items:

    1. Main Menu header is off
    2. Get Involved Items not aligned correctly.
    3. Main Causes No images
    4. Contact Us Form not aligned
    5. Footer information

  • #14647

    devin.cuevas
    Customer
    Posts: 32

    Any progress??

  • #14660

    jemee
    Support
    Posts: 308

    Hi devin.cuevas,

    Sorry for our delay. We all was in a vacation. Our lead developer will come back 19th December. I’ve started checking the problem.

    Thank You

  • #14667

    devin.cuevas
    Customer
    Posts: 32

    Thank you for the update Jemee. Please let me know if this theme is fixable soon.

  • #14668

    Liton Arefin
    Support
    Posts: 704

    Hello devin,
    Extremely sorry for the delay. We’re on Vacation Tour. Thanks for being patience.
    I’ve setup everything exactly looks like Demo. Hope you’re more than Happy now 🙂
    Thanks

  • #14682

    devin.cuevas
    Customer
    Posts: 32

    Thanks for the assistance. But my changes do not save to the homepage. What do I do?

  • #14683

    Liton Arefin
    Support
    Posts: 704

    I did lots of changes on Homepage. Please let me know what are you changing and not saving…
    Thanks

You must be logged in to reply to this topic.