Forum proxy

Forum Replies Created

Viewing 10 posts - 16 through 25 (of 25 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: Still not working? #6421

    proxy
    Customer
    Posts: 25

    Hey guys, another month went buy…nothing yet?

  • in reply to: Still not working? #5954

    proxy
    Customer
    Posts: 25

    Hi guys, it’s been 2 weeks since the last time I sent something here, and 11.06.2015 was the day Version 1.8.0 came out. Is there an ETA to fix the current issues? I’m really beginning to regret this purchase =/ I understand you’re busy but I think 8 months has been plenty of time to at least provide a second update, wouldn’t you agree?

  • in reply to: Sliding not working? #4201

    proxy
    Customer
    Posts: 25

    Sigh…it’s also broken on mobile it seems? Some parts overlap. Sorry to be such a bringer of bad news really =/ I’m trying to fix it on my end but it’s tough without knowing all the ins and outs

  • in reply to: Sliding not working? #4191

    proxy
    Customer
    Posts: 25

    Hey guys, I’m trying to make the changes myself. Quick question, last time I found where the “Loading..” message is to change the font and message, I can’t find it again. I don’t remember where it was. Help?

  • in reply to: Sliding not working? #4169

    proxy
    Customer
    Posts: 25

    Guys, I got the update. First off, thank you. Secondly, do I need to replace the entire site for it to work? Just asking because, as I mentioned, I did some heavy customizing and just to budget the time I’ll need.

  • in reply to: Sliding not working? #4162

    proxy
    Customer
    Posts: 25

    Yikes! Ok, and thank you for being so communicative and quick to react to this! =)

  • in reply to: Sliding not working? #4160

    proxy
    Customer
    Posts: 25

    Hey guys, hope you had a great Memorial day. Any development? I know it’s not easy, in the meantime I had to revert to my former site.

  • in reply to: Sliding not working? #4075

    proxy
    Customer
    Posts: 25

    Hey guys, any updates :)?

  • in reply to: Sliding not working? #4066

    proxy
    Customer
    Posts: 25

    Ah, I see. Can you please let me know when it’s fixed? Since I really heavily customized the theme I might need to do the changes (whichever) myself.

  • in reply to: Sliding not working? #4061

    proxy
    Customer
    Posts: 25

    Additionally, it’s not showing at all on firefox (attached a screenshot)

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
Viewing 10 posts - 16 through 25 (of 25 total)

Black Friday Deals

$24138 worth 11 WordPress
Themes $49 Only

close-link