Jewel Theme » All Posts Sat, 17 Mar 2018 20:43:34 +0000 en-US <![CDATA[Reply To: Owlfolio, Firefox + Contact]]> Wed, 28 Feb 2018 18:05:00 +0000 Labluzzaman Hi,
Send us your ftp details with map lang, lat in private we will take a look there.

]]> <![CDATA[Owlfolio, Firefox + Contact]]> Wed, 28 Feb 2018 10:39:46 +0000 savio Hi,
I’ve bought your nice theme, just trying to do something with, and have some questions (Latest OS X):
1) Product page (Latest Firefox) – the square bellow “View All” is not viewed properly (attached file “screen-1.jpg”); however in latest Chrome, Safari it is OK (“screen-2.jpg”)
2) Contact page – I can’t see google maps (either longitude and latitude ale yours predefined, or there are my values) – cross browser latest OS X = Chrome, Firefox, Safari.

Thanks in advance.
Honza S.

You must be logged in to view attached files.
]]> <![CDATA[Reply To: Different questions]]> Tue, 20 Feb 2018 08:17:52 +0000 anaihoor <![CDATA[Reply To: Different questions]]> Sat, 17 Feb 2018 17:29:39 +0000 Liton Arefin Hello anaihoor,
Extremely sorry for the delay. Please send your FTP and WP Admin access in Private Message.
I will fix your problem asap.

]]> <![CDATA[Reply To: Different questions]]> Fri, 16 Feb 2018 09:27:33 +0000 anaihoor Hi is it possible tot help me please. i’m waiting to put my website online because it only shows the thumbnails …..

]]> <![CDATA[Reply To: Different questions]]> Fri, 09 Feb 2018 13:23:24 +0000 anaihoor Hi.

I already manage to solve some problems with custom css. (hide share & details, add custom text)
So now it’s just the pictures on the portfolio detail page (but there’s gonna be an update) and the question from the homepage (is there a possibility that people can click on the picture to link (now it’s only if they click on the name))

ow and my site doesn’t show any of the css? (check

]]> <![CDATA[Reply To: Different questions]]> Thu, 08 Feb 2018 18:51:39 +0000 anaihoor <![CDATA[Reply To: Different questions]]> Thu, 08 Feb 2018 17:51:30 +0000 Liton Arefin Again you’ve sent wrong information. Please check information before sending. You’ve sent wrong FTP Host. No Password for SFTP. The access you’ve sent for SFTP is actually SSH access not SFTP.
Please check twice before sending. I’m using Filezilla as FTP Client.

]]> <![CDATA[Reply To: Different questions]]> Thu, 08 Feb 2018 17:36:09 +0000 anaihoor Hi

Did you manage to get on my website?

]]> <![CDATA[Reply To: Different questions]]> Tue, 06 Feb 2018 11:53:09 +0000 anaihoor